Login Forma


Paragliding klub Adriafly iz Herceg Novog je sportska društvena organizacija registrovana 2008. godine. Adriafly je član Međunarodne Asocijacije Paraglajding Pilota i Instruktora (APPI), Paraglajding Saveza Crne Gore i Vazduhoplovnog Saveza Crne Gore. Klub upravlja registrovanim i potpuno uređenim poletištem Dizdarica, na Žlijebskoj lastvi, koje je ličnim sredstvima izgradio i registrovao 2010. godine. Formiranjem kluba, a zatim izgradnjom poletišta započinju stalne letačke aktivnosti sa Orijena, a Herceg Novi dobija novu i prepoznatljivu turističku ponudu.

Zahvaljujući odličnoj dugogodišnjoj saradnji kluba i državnih institucija nadležnih za vazdušni saobraćaj, letenje u Herceg Novom se danas u potpunosti odvija u skladu sa domaćim i međunarodnim propisima.

Adriafly kao član APPI prirodno sarađuje sa mnogim stranim paraglajding klubovima, kao i sa klubovima iz Crne Gore. Naročito blisku saradnju imamo sa Aeroklubom Trebinje (BiH) i Nimbus iz Dubrovnika (CRO). Cilj nam je, da kroz samostalne i zajedničke aktivnosti promovišemo Herceg Novi kao paraglajding destinaciju. Takođe, uporedo radimo na promociji paraglajding sporta u našem gradu i u Boki, kako bi smo ga na najbolji način približili svima, prije svega mladima. Edukacijom naših članova i stalnim unapređivanjem letilišta, podižemo bezbjednost i stvaramo sve bolje uslove za letenje.

 SLOBODA, LJEPOTA, AVANTURA, NAUKA
Što biste više mogli poželjeti od života ?
Pridružite nam se, letite sa nama ! 
Postanite član.Paraglajding klub ADRIAFLY Herceg-Novi
kontakt@adriafly.me
SMS porukom na broj: +382 68 204 502Live kamera Poletište

appi

Turisticka Organizacija Herceg Novi