Kad jednom osjetiš let, ići ćeš zemljom, očiju uprtih u nebo zauvjek, tamo gdje si bio i tamo gdje želiš da se vratiš
Vještina letenja, tačnije štos, je u tome da naučite kako da se bacite na zemlju i da je promašite.
Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi.
Aerodinamički gledano, pčelinji bumbar ne bi trebao biti u stanju letjeti, ali bumbar to ionako nezna, pa ide na letenje.
Pilot ne treba razmišljati, treba razmišljati brzo.
Jeste li upoznati s izrazom „ne možete skočiti iznad glave“? To je zabluda. Čovjek može sve.
Prirodna funkcija krila je vinuti prema gore i nositi ono što je teško do mjesta gdje boravi rasa bogova. Više nego bilo koja druga stvar koja se odnosi na tijelo sudjeluje u naravi božanskog.
Letim da bih oslobodio misli od tiranije sitnih stvari.
Letenje je više kao sviranje na muzičkom instrumentu; radite toliko stvari i razmišljate o mnogim drugim stvarima, sve u isto vrijeme. To postaje duhovno iskustvo. Nešto predivno vam se dešava u stomaku.
Izmisliti avion je ništa. Napraviti ga je nešto. Poletjeti je sve.
Paraglajding je svojim munjevitim razvojem letenje približio čovjeku više nego bilo koja drugo tehnološko dostignuće. Adriafly svojim radom unapređuje i ostaje u koraku sa evropskim edukativnim, sportskim i tehničkim normama. Noviteti koje predstavljamo su interaktivne kamere, meteorološka stanica i obrazac za brzu i jednostavnu najavu letenja. Članovi kluba mogu da komentarišu, analiziraju i razmjenjuju iskustva u "sobi za ćaskanje" na stranici KNjIGA LETENJA. Dizdarica je poletište, koje je zalaganjem članova Adiafly kluba, postavljeno na mapu kao prezentno, atraktivno i aktivno mjesto okupljanja domaćih i stranih pilota. Na stranici su spomenuti brojni načini za kontakt. Obradujte nas svojim utiscima ili kratkom porukom koju možete poslati sa stranice putem kontaktnog obrazca. ~ Srdačno, vaš uređivački tim ~