Kamera poletištePoletište Dizdarica

Od 2009. godine, počinje nova era letenja u Herceg Novom. Prvi dugi letovi i uređenje današnjeg poletišta dio su tog razdoblja.

Materijal prikupljen kamerom poletišta je namijenjen isključivo članovima paragliding kluba Adriafly. Zabranjeno je preuzimati i objavljivati fotografije ili na neki drugi način koristiti materijal bez predhodne saglasnosti klubskog rukovodioca letilišta Dizdarica.
Više informacija možete dobiti WhatsApp ili Viber porukom na broj: +382 68 204 502. Možete nam se obratiti i putem elektronske pošte ili kontakt obrazca.

Preporučujemo:


Metereorolška stanica Dizdarica

Uskoro!

Paraglajding je svojim munjevitim razvojem letenje približio čovjeku više nego bilo koja drugo tehnološko dostignuće. Adriafly svojim radom unapređuje i ostaje u koraku sa evropskim edukativnim, sportskim i tehničkim normama. Noviteti koje predstavljamo su interaktivne kamere, meteorološka stanica i obrazac za brzu i jednostavnu najavu letenja. Članovi kluba mogu da komentarišu, analiziraju i razmjenjuju iskustva u "sobi za ćaskanje" na stranici KNjIGA LETENJA. Dizdarica je poletište, koje je zalaganjem članova Adiafly kluba, postavljeno na mapu kao prezentno, atraktivno i aktivno mjesto okupljanja domaćih i stranih pilota. Na stranici su spomenuti brojni načini za kontakt. Obradujte nas svojim utiscima ili kratkom porukom koju možete poslati sa stranice putem kontaktnog obrazca. ~ Srdačno, vaš uređivački tim ~