Kamera zaliv
Bokokotorski zaliv

Zaliv Boke Kotorske je najjužniji fjord Evrope koji je zvanično ušao u grupu deset najljepših zaliva svijeta.

Posjeta Crnoj Gori je prilika da vidite jedinstvenu prirodnu ljepotu ovog zaliva i da upoznate njegovu bogatu istoriju, kulturu i arhitekturu. Posjetiocu se čini kao da su se planine raspukle i pustile more da uđe u njih. Nad tankom linijom obale nadvile su se visoke planine, štiteći je od surove klime sa sjevera. Upravo zbog toga se tu nalazi geografski kompleks, letilište koje je dragulj ove regije.

Međusobna povezanost i jedinstvo prirodnih i antropogenih motiva čine Zaliv Boke jedinstvenom cjelinom, ne samo na evropskom Mediteranu, već i u svijetu uopšte. Toplo more, prijatna klima, mediteranska vegetacija, specifičan životinjski svijet, arheološka nalazišta, manja i veća naselja, svojevrsno su bogatstvo Boke. Neizostavno je podsjetiti na posebnu toplinu starosjedioca koji sada, kao što su im i preci činili, prkose surovosti prirode.

Baš ta surovost divljine joj, ma koliko kontraverzno zvučalo, daje mamljivu ljepotu. Slobodno letenje u ovim krajevima dobija novu osobinu prave slobode.

Paraglajding je svojim munjevitim razvojem letenje približio čovjeku više nego bilo koja drugo tehnološko dostignuće. Adriafly svojim radom unapređuje i ostaje u koraku sa evropskim edukativnim, sportskim i tehničkim normama. Noviteti koje predstavljamo su interaktivne kamere, meteorološka stanica i obrazac za brzu i jednostavnu najavu letenja. Članovi kluba mogu da komentarišu, analiziraju i razmjenjuju iskustva u "sobi za ćaskanje" na stranici KNjIGA LETENJA. Dizdarica je poletište, koje je zalaganjem članova Adiafly kluba, postavljeno na mapu kao prezentno, atraktivno i aktivno mjesto okupljanja domaćih i stranih pilota. Na stranici su spomenuti brojni načini za kontakt. Obradujte nas svojim utiscima ili kratkom porukom koju možete poslati sa stranice putem kontaktnog obrazca. ~ Srdačno, vaš uređivački tim ~