Letenje je velika privilegija onih kojima je to dato kao dar. Ostvarenje snova o letenju je najpristupačnije kroz paraglajding.

Bilo da ste posjetilac našeg zaliva ili sanjač o oblacima; možda budući pilot ili samo neko ko želi okusiti letenje u društvu iskusnog tandem pilota – Vi ste svakako dobrodošli u naš klub.


Adriafly

Postanite dio naše letačke porodice


Za sve dodatna pitanja o paraglajding klubu Adriafly, kao i o načinu kako da postanete naš član se možete obratiti na kontakt@adriafly.me , WhatsApp ili Viber porukom, kao i putem kontaktnog obrazca ispod.

Viber ili WhatsApp poruka

   Viber      WhatsApp

    Paraglajding je svojim munjevitim razvojem letenje približio čovjeku više nego bilo koja drugo tehnološko dostignuće. Adriafly svojim radom unapređuje i ostaje u koraku sa evropskim edukativnim, sportskim i tehničkim normama. Noviteti koje predstavljamo su interaktivne kamere, meteorološka stanica i obrazac za brzu i jednostavnu najavu letenja. Članovi kluba mogu da komentarišu, analiziraju i razmjenjuju iskustva u "sobi za ćaskanje" na stranici KNjIGA LETENJA. Dizdarica je poletište, koje je zalaganjem članova Adiafly kluba, postavljeno na mapu kao prezentno, atraktivno i aktivno mjesto okupljanja domaćih i stranih pilota. Na stranici su spomenuti brojni načini za kontakt. Obradujte nas svojim utiscima ili kratkom porukom koju možete poslati sa stranice putem kontaktnog obrazca. ~ Srdačno, vaš uređivački tim ~