26.10.2019

Zahvaljujući prijateljima, sportistima „Polino Sport Herceg Novi“ , naša poletna staza je dobila novi izgled, vještačku travu.Pripremu terena, dopremanje i postavljanje trave smo uradili dvodnevnom radnom akcijom kluba i prijatelja kluba. Hvala im.

Prekrili smo onaj nama najvažniji dio poletne staze, mjesto na kojem se vrši priprema opreme i sa kojeg otpočinje polijetanje. Podloga će sigurno doprinjeti bezbjednosti i lakšem polijetanju, pa se nadamo i većoj gužvi u ovom našem novom šesnestercu.

Saradnja Polino Sport i Adriafly traje nekoliko godina. Sportsko hvala što mislite na nas, a mi smo uvjek tu za vas, da s Mesijem doletimo na Igalo, na vaš novi stadion.

Hvala!

Kategorije: Novosti

Paraglajding je svojim munjevitim razvojem letenje približio čovjeku više nego bilo koja drugo tehnološko dostignuće. Adriafly svojim radom unapređuje i ostaje u koraku sa evropskim edukativnim, sportskim i tehničkim normama. Noviteti koje predstavljamo su interaktivne kamere, meteorološka stanica i obrazac za brzu i jednostavnu najavu letenja. Članovi kluba mogu da komentarišu, analiziraju i razmjenjuju iskustva u "sobi za ćaskanje" na stranici KNjIGA LETENJA. Dizdarica je poletište, koje je zalaganjem članova Adiafly kluba, postavljeno na mapu kao prezentno, atraktivno i aktivno mjesto okupljanja domaćih i stranih pilota. Na stranici su spomenuti brojni načini za kontakt. Obradujte nas svojim utiscima ili kratkom porukom koju možete poslati sa stranice putem kontaktnog obrazca. ~ Srdačno, vaš uređivački tim ~